Poängspruta från GSK klar!

Med över 60 gjorda poäng i tvåan den gångna vintern så är Gislaveds poängkung Philip Hjelmgren, 24, redo för nya utmaningar i HockeyEttan med Hammers!

 

 

Näste man in i truppen är alltså en av tvåans vassaste forwards, Gislaveds Philip Hjelmgren. Det blev hela 31 mål på 37 matcher och 63 poäng totalt den gångna vintern i moderklubben för 24-åringen, som nu känner sig redo för att ta sig an en ny utmaning i HockeyEttan.

– Philip är en hårt jobbande forward som är kvick och målfarlig. Det visade han inte minst i vintras, även om det var i tvåan så har han ett riktigt målsinne! Vi hoppas att han kommer att ta nästa steg med oss och fortsätta producera poäng här, säger Fredda.

 

Välkommen till Hammers Philip!

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt