Första nyförvärvet klart!

Idag har Hammers knutit till sig en landslagsmeriterad back, född -98.

 

Lagledningen med Söder och Fredda i spetsen har haft fullt upp de senaste veckorna med samtal med såväl gamla som potentiella nya spelare. I förra veckan kunde vi presentera att en trio backar – Holm, Bothén och Nilsson – hade förlängt sina kontrakt. Idag kom så det första nyförvärvet, också det en back – Oliver Horrsell, 20, heter han och spelade den gångna säsongen i AIKs J20. Dessförinnan tillbringade han tre säsonger i Linköping, där det även blev ett par inhopp i SHL.

Oliver har även erfarenheter från landslagssammanhang då han har representerat Sverige i såväl U16, U17 och U18-laget!

– Han har fått en bra skolning i både AIK och i Linköping, och inte minst med landslaget, säger Fredda som beskriver Oliver som en stark och målmedveten tvåvägsback som nu är redo att sig an rollen som a-lagspelare.

Oliver kommer f.ö. att spela med nr 10 på tröjan.

 

Välkommen till Hammers Oliver!

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt