Nyförvärv & förlängning!

Idag kan vi presentera två nya namn till lagbygget. Det handlar om två backar – en förlängning och ett nyförvärv!

 

 

Vi tar och börjar med förlängningen… Det är den gångna säsongens stabilaste back som har valt att förlänga sin vistelse i Halmstad nämligen Sebastian Nilsson, 26. Detta till tränare Freddas stora glädje!

– Det känns bra! Sebbe är en stabil back och en riktigt bra kille även utanför isen, en ledartyp som har gjort ett gott intryck hos oss den gångna säsongen, säger Fredda. 

Årets första nyförvärv hämtas ända borta från amerikát! Nåja, han har spelat juniorhockey ”over there” de två senaste säsongerna… dessförinnan i Troja-Ljungby och i moderklubben Mölndal. Johan Höglund, 21, heter han och Fredda beskriver honom som en duktig tvåvägsback med sin främsta styrka i defensiven. Johan_Höglund

– En karaktärsspelare som är tuff och rejäl i sitt spel. Vi har fått goda vitsord om honom och det ska bli spännande att se vad han kan göra i sin första seniorsäsong här med oss, säger Fredda.

 

Vidare truppnyheter är att vår belgiske back Sebastien Bollue inte erbjuds nytt kontrakt. Vi tackar honom för sin tid i Hammers och önskar honom all lycka i framtiden! Ytterligare förlängningar väntas inom kort!

 

 

 

Senaste inlägg
Kontakta oss

Vi är inte här just nu men skicka ett meddelande så återkommer vi snarast!

Inte läsbart? Få ny text. captcha txt